Een week met foto’s #1

Deze week was best chaotisch, eigenlijk eindigde vorige week daar mee en ging maandag vrolijk verder. Voornamelijk me werk, normaal neem ik me werk niet echt mee naar huis. Nu kon ik er toch een aantal nachten niet lekker van slapen. Ach, ook dat komt wel weer goed! De week begon met een heerlijke wandeling in de Gasterse duinen met mama, het kopen van het huis vordert goed. Kreeg ik een leuke verrassing van een collega en heb ik me zelf ook weer een beetje beter leren kennen. And last but not least begon het te sneeuwen aan het einde van week!


Maandag

Wat een pracht beesten zijn dit. Je kan op de Gasterse Duinen door een stukje lopen waar een aantal Schotse Hooglanders los rond lopen. Het is hier echt prachtig, net of we even op vakantie waren! Dat vind ik het lekkerste aan een stuk wandelen in de natuur.


Dinsdag

Alles over de kop op me werk, ondanks dat we dicht zijn i.v.m. de Corona hebben we zat te doen!

Wachten op Rick in de kou. Vanochtend had ik pech met de auto, schoonvaders was zo lief op mij te brengen vanochtend. s ‘Avonds heeft Rick naar de auto gekeken, en wat denk je… niks aan de hand natuurlijk.. Nou ja beter om!


Woensdag

Gister was het best even pittig op werk. Kreeg ik dit van een collega. Zo lief!

Rick was op gestaan om iets te pakken uit de koelkast, Bimmer had zoiets van ik spring gewoon lekker op de stoel en kom er “gezellig” bij zitten. In de hoop dat hij iets krijgt natuurlijk…


Vrijdag
Het regende en waaide wat vandaag, maar ik was vrij en wilde er toch even uit, dus besloot ik een rondje te gaan rijden en ergens waar het me leuk leek de auto te parkeren en een stuk te gaan wandelen. Nou zo gezegd zo gedaan, en wat was dit een onverwacht mooie plek! Ik heb meer foto’s gemaakt, me volgende blogpost zal hier over gaan! Hier onder alvast 2 mooie plaatjes:)

lees het hier! https://laviederenee.com/2021/02/14/wandeling-net-buiten-taarlo/


Zondag

En toen lag er sneeuw! Bimmer vond het allemaal maar reuze interessant. Voor hem was het de eerste keer dat hij sneeuw zag.

Dat was het voor deze week, hopelijk hebben jullie genoten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s