Wat doet COVID-19 met mij? #1

Als je aan mij vorig jaar had gevraagd wat ik zou willen doen de komende jaren?  Had ik gezegt “Ik ga lekker reizen en daar over schijven” De wereld ondekken, dat was mijn plan! Precies vorig jaar zaten we in Flordia. En aan het eind van die prachtige reis, waren we al aan het bedenken waar we volgend jaar heen zouden gaan. We zijn nog jong, hebben nog geen kinderen en zitten nog aan helemaal niks vast. Simpel zou je zeggen, ja nee dus niet… hallo COVID-19

We vlogen 10 februari naar Miami.  Inckecken ging allemaal goed, gewoon als normaal… en liepen nog door een heel leeg luchthaven heen. Er liepen wel wat mensen met mondkapjes op, vooral mensen uit China. Op dat moment zelf, was ik meer bezig met de enorme stormen en regen in Nederland.. Ondertussen was het virus net een beetje de wereld in geblazen, om het maar even zo te noemen.

Het was tijd om naar onze gate te gaan, onze reis ging beginnen! Alleen was het ontzettend rumoerig bij de gate, stewardessen waren druk de paspoorten aan het controleren of we de afgelopen maand naar China op reis waren geweest. Toen dacht ik “echt.. is dit echt zo serieus?” We konden gewoon het vliegtuig in en we vlogen naar Miami! 

De eerste 2,5 week hebben we er ons niet zo mee bezig gehouden Totdat wij in een stad waren geweest, waar ineens 4 besmettingen waren. Toen had ik wel even zoiets, hhmm oke… moeten we ons gaan zorgen maken? Ondertussen hadden we ook begrepen dat er een cruiseschip in Qarentaine zat..

 2 Maart vlogen wij weer terug naar Nederland. Ook op het vliegveld van Miami was het rumoerig bij de gate. In het vliegtuig zaten wij voor 2 mensen die dus op dat cruise schip hadden gezeten, voor mijn gevoel ging de hele vlucht over dat ze vast zaten op de schip en dat dat echt niet leuk was, en dat ze hun geld terug eisten. Gewoon op de manier hoe die mensen zich uiten, had ik op dat moment het besef echt dat dit geen griepje was…

We waren nog maar koud terug, en Trump gooide de grezen dicht….

Tja het houd ons nog steeds dagelijks bezig… Om niet zo negatief te eindigen, je kan ook gaan omdenken, je hebt nu meer tijd voor je ouders/partner/kinderen, of juist school… of leer iets nieuws! Blijf in ieder geval positief! Ook dit waait wel weer over:)

Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond, pas goed op je zelf en de medemens!

Liefs Renee:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s