Tijd voor pasen:)

De tijd van zachte pastel kleurtjes is weer aan gebroken, het voorjaar begint weer. Dat betekend tijd voor Pasen, ieder jaar breng ik onze huis weer in de paas stemming! Iets wat ik van huis uit eigenlijk niet heb mee gekregen, maar door me werk er toch door ben geïnspireerd! Ik was van de week ineens 2 daagjes alleen thuis, het zonnetje begon stiekem te schijnen dus besloot ik het huis te gaan versieren. Ik zette de Happy Hits! Play list van Spotify aan te zetten en ging aan de gang.

Vorig jaar had ik in Amerika een paasvorm gekocht, en vorig jaar helemaal niet gebruikt. Ik had zoiets nu ik toch bezig ben en vrij ben, ga ik ook iets bakken! Eind resultaat zie je zo meteen!

Eerst stalde ik alles uit op de salon tafel, best een hoop.. hihi. Meneer die ging er lekker bij zitten in de doos waar alles in zat.. Op me werk had ik nog een paar extra dingentjes gekocht, en me moeder had nog wat voor me meegenomen bij de action:) Ik had namelijk wat inspiratie opgedaan op Pinterest!

Met wat bestaande accessoires fleurde ik de salontafel op, met gebrek aan een echte paas tak heb ik een gewoon een tak uit de tuin gepakt.

Nog een paas tak in de vensterbank, en ruilde ik accessoires om met konijntjes:)

De verzameling konijntjes kregen ook een plekje

Bij de bovenstaande foto had ik me inspiratie van Pinterest afgehaald! Onderstaande foto het zelfde bakje maar dan met een kaarsje aan, de avonden zijn al wel wat langer maar nog net kort genoeg om gezellige kaarsjes aan te doen!

En tot slot maakte ik de volgende dag nog een vulling voor me paas cakejes:) niet de mooiste cakejes maar wel enorm lekker. Eigenlijk heel simpel, een chocolade cakeje met witte chocolade roomkaas vulling.

Hopelijk heb ik jullie wat kunnen inspireren!

liefs Renee:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s