Een week met foto’s #2

Op maandag begonnen Rick en ik met ons goede voornemen van Maart. Om een paar keer week om 7:00 uur een kleine wandeling te maken om onze dag fris te beginnen! Nou heb ik wel een foto gemaakt van een paar minuten voor 7 in werkelijkheid stonden we om 7:20 buiten. Ook maakte ik de hokken van de dieren buiten schoon:) En na een flinke snack ben ik flyers gaan rond brengen voor de muziek! Bij thuis komst heb ik in de tuin heerlijk genoten van de zon met een paar broodjes en een leuk boek! s’Avonds probeerde ik een nieuw recept uit, en hadden we een online bingo van de muziek!


Dinsdag moest Rick al vroeg een auto wegbrengen, dus ik smeerde zijn brood. Maakte ook gelijk mijn eten voor me werk klaar. Bimmer stond uiteraard al op de uitkijk voor de yoghurt, hij probeert het iedere ochtend weer maar hij krijgt het niet van mij… Dan geeft hij zich over en gaat lekker liggen in zijn krabpaal. Het was een vrij relaxte dag op het werk, eindelijk sinds tijden weer! Bij thuis komst stond ons brood van de bakker in de hal, en ja veel Bimmer vandaag.. hihi Bimmer had de plastic tas al te pakken en ik zie het ook gewoon gebeuren. Hup zijn kop door het handvat heen…Ik laat hem dan altijd even 5 minuutjes spelen, kijken wat hij gaat doen. Meestal moet ik hem bevrijden maar dit keer heeft hij zich zelf bevrijd! Bij thuiskomst van Rick hoorde ik al dat hij zat te ritselen met iets… dus ik was alweer benieuwd. Had hij een bosje bloemen voor me mee genomen:) Die schat!


Woensdag was eigenlijk niet z’n bijzondere dag. Jane lag s’ochtends voordat ik na me werk ging zo lekker in haar mandje dat ik der even geknuffeld hebt. Op me werk was het wel even spannend, de winkel mocht weer onder bepaalde voorwaarden open! De eerste klanten liepen ook bij mij op de afdeling en er werden ook daadwerkelijk spullen gekocht! Misschien is het niet druk, maar de klanten die komen zijn wel betalende klanten.


Ik was donderdag vrij van me werk, in de ochtend pakte ik voor de verandering eens de fiets en ging ik nog een rondje flyers rond brengen voor de muziek. En besefte me ook weer eens dat we toch echt wel in een mooie omgeving wonen. Waar ik de flyers rond bracht was in de wijk bij me ouders, en daar lopen ook allemaal weilanden. Zo mooi! Ik ging ook bij me moeder langs, Tarzan (het broertje van Jane) kwam gelijk op me afgerend (doet hij eigenlijk altijd) en knuffelde ik hem. Me moeder had lekkere broodjes gemaakt en lekkere melk gehaald, die ik dronk uit de mok waar ik ook uit dronk toen ik nog “thuis” woonde. Bij thuis komst werd ik eerst onderzocht door Bimmer, want ja ik had met andere katten geknuffeld… Ik bakte cakejes en versierde het huis met paas accessoires. Op de val reep kwam Jane ook nog bij me liggen en Bimmer was weer eens stout. Het was ook me eigen schuld ik had het kastje open laten staan waar de snoepjes voor de katten in liggen. Al met al was het een heerlijke dag om vrij te zijn!


Vrijdag was ik nog een dagje vrij. De dag begon met hele hongerige katten, ze draaien dan altijd zo leuk om me heen en beginnen overal kopjes tegen aan te geven. Ik smolt ook witte chocolade wat ik vervolgens door de monchou heen mengde. Voor de chocolade cakejes die in donderdag gebakken had. Ik maakte een nieuwe recept soep en smiddags heb ik heerlijk in het zonnetje VT wonen magazines gelezen en genoten van Bunny die van de ene kant van de tuin naar de andere kant hupste, samen met een buur kat. De dag eindigde met Bimmer tegen me aan op de bank.


Zaterdag en zondag moest ik beide dagen werken. Toch zondag ochtend nog even tijd gehad op boodschappen te doen en de koelkast schoon kunnen maken!

Dat was dan weer mijn week:) Liefs Renee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s