Bye April:)

De maand April ging echt absurd snel voorbij! En hij deed zeker wat hij wilde… Kijk gezellig mee naar de foto’s die ik de afgelopen maand maakte, en lees wat ik allemaal beleefde. Oh bereid je maar alvast voor op heel veel katten foto’s!

Zaterdag 3 April

Het was een drukke dag, s’ochtends kwamen er allerlei leden van de muziek om paasstollen op te halen die we verkocht hadden in samenwerking met een bakker bij ons in het dorp. s’Middags was alle rust terug gekeerd en gingen de katten gezellig bij me liggen! Ook stond ik stil bij dat mijn opa op deze dag jarig zou zijn geweest, de eerste keer dat we hem moeten missen:(


Zondag 4 April

Eerste paasdag, we nodigde Rick zijn vader uit om te komen eten, en ik maakte een heerlijk toetje. Een frisse luchtige yogurt/slagroom mengsel met bokkenpootjes en aardbeitjes:) fun fact, als ik bokkenpootjes in huis heb, moeten ze ook op hihi.


Maandag 5 April

2de paasdag, ik startte de dag met een lekker ontbijtje en gaf de diertjes buiten ook een lekkere aardbei. Daarna ging ik naar me werk. Op dit soort dagen mag ik in de kantine altijd wat lekkers neer zetten. En ik zei al, April doet wat hij wil. We hadden s’avonds bij mijn ouders gegeten en op de weg terug kwamen we in een enorme sneeuwbui terecht! Geen witte kerst maar wel een wit Pasen.


Dinsdag 6 April

Een dagje gewerkt:) En de hele dag liep ik al in me hoofd om mijn kamertje op te ruimen. haha, dus dat heb ik dan ook maar gedaan. En onze kat bimmer dacht, ik spring ondertussen maar even op de ketel.. .


Woensdag 7 April

Ik ging met de fiets naar de fiso, en speelde s’avonds weer eens piano. wat ik veel te weinig doe. En dat komt dan ook weer waardoor ik ook bij de fisio loop. Namelijk schouder problemen. en nu ik dit schrijf besef en motiveert het me ook weer om ook echt de oefeningen weer goed op te pakken. Het liefste wat ik doe en muziek maken en dat lukt me gewoonweg niet. Dus kom op Renee, go for it!


Donderdag 7 April

Ik maakte me standaard ontbijtje en Bimmer zit dan altijd op het aanrecht mee te kijken. Op donderdagen eet ik tegenwoordig bij mijn ouders, en mijn vader had die dag een overkapping gebouwd, hij zat nog met een dingetje te kloten en daar bleef hij maar over malen. haha. Maar ik ben super trots op hem!


Vrijdag 8 april

Vandaag werd de cv ketel vervangen! Wat een ruimte zeg, ben vergeten een foto te maken hoe klein de nieuwe is. Maar ben er super blij ben. En ben heel benieuwd hoeveel het ons zal gaan schelen! Ook kregen we slecht nieuws, Rick zijn opa ging nu heel erg snel achteruit en hij kwam te overleiden die s’middags.


Maandag 12 April

Ik bakte voor het eerst een taart hij was opzich goed gelukt, alleen wel erg machtig. Ik ben er best wel een beetje trots op!


Woensdag 14 April

Ik had een tijdje terug lp’s van AC/DC kunnen scoren kwam als cadeau voor Rick zijn verjaardag. En die kwamen vandaag binnen via de post. Ik wilde het hem gelijk na eten geven… Alleen toen belde de hypotheekadviseur.. Na 3 kwartier aan de lijn te hebben gezeten, kon ik het hem eindelijk geven! En wat was hij blij:)


Vrijdag 16 April

Samen met mam had ik een creatief dagje gepland, en maakte ik iets wat ik al heel lang wilde maken. Eindelijk iets voor boven de bank! Heerlijke dag hebben we gehad! Ook mama maakte iets voor boven de bank, Super leuk toch, trots op der!


Zondag 18 April

Ik werd wat druk in me hoofd wakker, met het idee dat ik veel moest doen… achteraf helemaal niet het geval natuurlijk. s’Ochtends zijn we voor de pubquiz die we organiseren voor mijn familie eind april een rondje door Zuidlaren gaan rijden. Om foto’s te gaan maken. We kwamen daarna weer thuis en waren we de katten kwijt. Jane lag lekker in het zonnetje te genieten op ons bed. En Bimmer zocht het zoals gewoonlijk hoger op! Het was zo lekker weer dat ik zin kreeg om de tuin in te gaan. En het eerste stukje kreeg ik onkruid vrij, daarna lekker relaxt in de tuin gezeten, me konijntje los laten lopen. En nog even het gras gemaaid:)


Maandag 19 April

Voor nog een paar laatste foto’s van plekken die dicht bij ons huis waren, ben ik nog een rondje gaan lopen. Bij de fietsen stalling van de bushalte stonden allemaal fietsen op de kop. Haha . Ik sloot deze dag af met een vergadering van de muziek! Waar Jane pontificaal in beeld ging zitten.


Dinsdag 20 April

Bijzondere dag, we tekende het verlopig koopcontract van ons huis!


Woensdag 21 April

Bimmer kwam op me schoot zitten, ik schrok er van, gebeurd namelijk niet vaak!


Donderdag 22 April

Ik ging op kraam visite bij me ouders, hallo Belle:)


Zaterdag 24 April

Ik weet niet wat me overkomt!


Zondag 25 April

Ik maakte een verse kwarktaart voor rick zijn verjaardag, mijn broertje en zijn vriendin kwamen s’avonds langs om een gebakje te eten. Zo lekker, blijft 1 van me favorieten hoor!


Maandag 26 april

Lekker dagje vrij gehad, en weer een taartje gemaakt, want vanavond hebben we mijn ouders en Rick zijn vader op visite! Samen met mama was ik naar de makro geweest en heb ik wat lekkers gehaald voor de presentjes die ik aan de familie geef voor tijdens de pubquiz, Bimmer hielp me gezellig mee!


Dinsdag 27 April

Het is feest vandaag, Rick is jarig! Helaas moeten we allebij werken. Maar wel gebak op het werk:) en er was voor een lekkere lunch gezorgt.


Woensdag 28 April

Er was weer gebak op het werk, want we mochten weer normaal open! Lekker hoor!


Donderdag 29 April

Een dag vol met regen, na dagen alleen maar zon. Maar wel even goed voor de tuin! Ik maakte de pubquiz af, en testen vervolgends alles. En alles doet het! En tot 2 x aan toe kwam Bimmer op me schoot liggen, bijzonder beest is het ook. Me vader haalde me op, en heb bij mijn ouders genuffeld met Belle natuurlijk, maar de grootste knuffel kont was Tarzan! Oh en weer een gebakje… ook die was lekker!


Vrijdag 30 April

Een bijzondere dag! Mijn naaste collega heeft een nieuwe baan gevonden en vandaag was het haar laatste dag. We hebben lekker wezen freubelen. We hebben de hangkasten op nieuw ingericht! Na het werk ben ik door gereden naar mijn oma. Die had stampot andijvie gemaakt, lekker! Die avond hadden we de PUBQUIZ met de hele familie. Het was zeer geslaagd, super gezellig!


Al met al kijk ik toch fijn terug op de maand April. Er kwamen weer wat versoepelingen, de winkels mogen weer gewoon open zonder een afspraak te maken. Wat eigenlijk ook wel weer even wennen ik, zoveel mensen weer om je heen. Ook was het een maand vol met liefde van Familie meer dan ooit! Jaa, een maand om trots op te zijn!. Ik ben me er erg bewust van geworden dat het zo belangrijk is om je gevoelens te uiten naar mensen die dicht bij je staan. Deze mensen waarderen juist dat je dit doet. Op naar de maand mei, waar ook al wel weer wat leuke dingen gepland staan!

Ik ben eigenlijk wel benieuwd : Wat staat jullie het meeste bij van de maand April?

Liefs Renee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s