weekendje weg ter ere van 10 jaar samen zijn


Het is al een poosje terug dat we dit weekendje weg zijn geweest, toch wilde ik jullie dit mooie plekje niet onopgemerkt laten gaan. En het was een enorm gezellig weekend, want we waren ook nog eens 10 jaar samen!


We keken er echt even naar uit, een weekend uit de dagelijkse sleur. Via Natuurhuisjes.nl kwam ik deze leuke B&B De Lindevalei tegen. In Oldeberkoop. Eigenlijk zocht ik naar iets wat aan zee lag, maar diep in me hart wilde ik ook niet te lang rijden. Toen kwam ik deze tegen met een leuk interieur, dat is altijd wel belangrijk voor mij, een fijn interieur betekend een thuis kom gevoel.

We kwamen aan rijden en bleek het achter een touringcar bedrijf te zitten. Wat wel grappig is omdat Rick zijn opa een ook een touringcar bedrijf gehad heeft, en dit bedrijf vast ook wel gekend heeft. Esmee stond al op ons te wachten, en verwelkomde ons heel gemoedelijk! We hadden contact gehad via WhatsApp en dat heb ik wel als prettig ervaren. Ze lijden ons door naar achteren en daar stonden al de schaapjes Bregje en Berdien en de koeien ons op te wachten. Ze heeft alles netjes uitgelegd en is daarna weg gegaan. Er stond een heerlijke goed gevulde picknick mand met streek producten op de tafel.

We kwamen net na het avond eten het aan. Rick heeft overdag gewoon gewerkt, en ik was vrij overdag en had al wat boodschapjes gedaan zo ook voor een late avond maal, namelijk een simpele borrelplank. Ondertussen keken we heerlijk uit over de weilanden met de koeien en schaapjes. Echt even weg van huis!

We werden sochtends best op tijd wakker. En hebben we genoten van de heerlijke spulletjes uit de picknick mand. Elke ochtend deed Esmee lekkere broodjes van de bakker uit het dorp in een mandje buiten. Het regende wel maar er zat keurig een plastic tas om heen! Er zat zelfs een heel brood bij, waardoor we voor bij de lunch ook genoeg brood hadden! De spulletjes uit de picknick mand waren echt top.

De eerste dag zijn we naar Wolvega geweest, waar we lekker hebben rond gelopen en geshopt uiteraard. We zijn daar naar de slager geweest en hebben vlees en lekkere broodjes mee genomen. De broodjes hebben we opgegeten in de Lindevalei en eigenlijk heeft het de hele middag geregend we zijn daarom ook smiddags “thuis” gebleven. Wat eigenlijk ook wel weer lekker was Savonds hebben we eten gehaald bij de buren het pannenkoeken restaurant, geen pannenkoeken maar een heerlijke burger met patatjes!

De volgende ochtend regende het nog steeds….Wat ik eerlijk gezegd wel echt heel jammer vond, dat werkte niet echt mee op me humeur niet dat ik heel chagrijnig was, maar was er een beetje min van. Toen het even droog was ben ik wat foto’s gaan maken van de schaapjes en koetjes in de weide.

We hadden al wel besloten dat we wilde gaan wandelen deze dag. Eerst weer heerlijk ontbeten en daarna gewacht totdat het droog was. We gingen wandelen in het Koepelbos, wat vlak bij de B&B is. Er was ook een groot hertenkamp, als er dieren zijn dan word ik gelijk al wat vrolijker. Het is echt een prachtig bos om even door heen te wandelen zeker ook voor kinderen genoeg te doen! Op een gegeven moment zijn we even op een bankje gaan zitten die uitkeek over het water, en begon het weer te regenen maar we hadden de paraplu mee genomen. En bleven we even zitten en keken hoe de eendjes hun weg vonden naar droge plekjes. Gezellig en romantisch moment was dit eigenlijk wel.

We kregen het op een gegeven moment koud en zijn toen weer naar de B&B gegaan. Later op de dag dat het weer even droog was zijn we nog ergens gaan wandelen in het gebied de Rottige Meente, doordat het zo veel geregend had waren de paden wel heel sompig… hihi maar eigenlijk maakte dat dat ook wel weer gezellig. Dit was zeker de moeite waard en ook de natte voeten waard om hier rond te lopen. Bekijk de foto’s maar:)

Al met al was het een nat weekend, maar we hebben het heel gezellig gehad en daar gaat het toch uit eindelijk om. En het verblijf in de Lindevallei was echt fantastisch! Echt een aanrader. Het was er schoon, genoeg handdoeken aanwezig een goede keuken met alles er op en er aan voor een paar dagen. De picknick mand met lekkers was super, en er hangt een heel rek vol met flyers met uitjes in de omgeving! Esmee is zeer attent en we wensen haar super veel succes met haar nieuwe chalet, die we in de toekomst ook komen uitproberen.

Ben je nu ook zo benieuwd geworden naar de B&B bezoek dan eens de website: http://www.delindevallei.nl

Dit was het dan weer voor vandaag, hopelijk tot snel!
Liefs Renee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s